Image

Bril op maat

Jouw ogen zijn uniek

We begeleiden je met plezier bij het opmeten van je ogen. Daarbij kan je rekenen op onze expertise en de nieuwste meettechnieken. We meten alles wat nodig is om voor jou de perfecte bril op maat te maken.

Optimaal zicht

De meest innovatieve aanpak, maakt jouw nieuwe bril zoveel persoonlijker. Nieuwe mogelijkheden laten toe jou en je ogen heel precies in kaart te brengen. Zo passen we de brillenglazen aan jou aan en geniet je van een optimaal zicht.

Apparatuur meet ogen vrouw begeleid door Timothy Demeester

"In de afwerking ervaar je de liefde voor de stiel, die jouw bril uniek maakt."

Vakmanschap

In het atelier komt ons vakmanschap pas écht tot volle uiting. Hier plaatsen we de glazen in het montuur volgens de regels van de kunst. Met gebruik van de nieuwste apparatuur en de nodige handvaardigheid wordt jouw bril op maat werkelijkheid.

Image
Timothy Demeester overhandigt de nieuwe aankoop van een klant in een Demeester tas

Jouw experts

Team oor & oog DEMEESTER staat steeds voor je klaar. Een team van vakmensen met élk hun eigen expertise zorgen ervoor dat geen vraag onbeantwoord blijft. Zo geniet je steeds van het beste advies.

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage