Image

OoG

Lenzen

Sporten? Een avondje uit? Of gewoon dagelijks gezond lenzen dragen? Wij weten als geen ander welk type contactlens het beste bij jouw ogen en levensstijl past. Start vandaag nog met lenzen of kom langs voor een lenscontrole.

Contactlenzen

Bestel lenzen zoals het voor jou past

Jouw lenzen aan huis geleverd

Bestel je lenzen snel, betrouwbaar én voordelig via onze webshop ilens.be/demeester, dé webshop voor jouw lenzen met onze persoonlijke service. Zo worden ze bij jou aan het thuisadres geleverd.

Jouw lenzen afhalen in de winkel

Geef je bestelling door via een online formulier en dan leggen we jouw reservatie klaar bij ons in de winkel. Bij afhaling staan we steeds klaar voor verdere vragen.

Bestel lenzen voor afhaling

Starten met lenzen

Wil je starten met lenzen? Maak dan snel een afspraak! Wij begeleiden je stap voor stap om tot een succesvol resultaat te komen: zorgeloos zicht met contactlenzen.

  1. We zorgen dat je zeker bent van het juiste paar lenzen, aangepast aan jouw ogen, want ieders ogen zijn uniek.
  2. Verder leren we je hoe je de lenzen gemakkelijk in en uit kunt nemen en maken we je vertrouwd met het juiste onderhoud.
  3. Tot slot blijven we je opvolgen, zodat jij jarenlang kan blijven genieten van de unieke vrijheid die contactlenzen bieden.
Maak een afspraak
ImageContactlenzen inzetten

Voor dagelijks of occasioneel gebruik

Daglenzen

Daglenzen

Een lens die uitblinkt in gebruiksgemak én comfort? Dan is een daglens de oplossing. Afzonderlijk verpakt, super handig en hygiënisch. Ideaal als je beslist om lenzen te dragen voor dat avondje uit of een sportactiviteit - of gewoon als je elke dag nieuwe lenzen wilt dragen.

Maandlenzen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn het voordeligst wanneer je dagelijks lenzen draagt. Je draagt ze tot wel 30 dagen lang. Neem ze 's avonds uit en bewaar ze in een lenzenvloeistof. Dit type lenzen kan op maakt gemaakt worden, waardoor ze ook beschikbaar zijn op uitzonderlijke sterkte.

Multifocale contactlenzen

(Multifocale) leeslenzen

Vanaf de leeftijd van 40 jaar kan je vertrouwen op een leeslens om de kleinste lettertjes weer scherp te zien. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder vertesterkte, waardoor je scherp ziet op elke afstand - dichtbij, tussenin of ver. Maand- of daglenzen in dit type? Jij kiest!

Niet zeker van je keuze?

Wij begeleiden je stap voor stap om tot een succesvol resultaat te komen. Wees verzekerd van zorgeloos zicht met contactlenzen en kwaliteitsvolle opvolging.

Maak een afspraak

Ontdek onze merken

CooperVision
CooperVision
Image
Alcon
Image
Bausch & Lomb
Image
Johnson&Johnson
Image
Mark'ennovy
Image
iLens

Onderhoudstips

10 tips voor heldere, gezonde ogen!

Genieten van moeiteloos comfortabel lenzen dragen en tegelijkertijd je ooggezondheid maximaliseren? Ontdek deze 10 essentiële onderhoudstips die je helpen om je lenzen in topconditie te houden en je ogen stralend en gezond te houden.

Onderhoudstips voor contactlenzen

Laatste trends en nieuws items

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage