Image

OoR

Hoortest

Wil je ervaren hoe hoortoestellen écht het verschil kunnen maken? Onze Lapperre-expert gaat aan de hand van een hoortest samen met jou op zoek naar de hooroplossing die het beste bij jou past. Die mag je vervolgens gedurende een hele maand uitproberen, geheel vrijblijvend en in je vertrouwde omgeving.

Image

Probeer een hoorapparaat

In het oor hoorapparaat

In het oor 

Wil je zorgeloos luisteren, zonder de aandacht te vestigen op je hoortoestellen? Dan zijn onze op maat gemaakte in-het-oor-toestellen jou op het lijf geschreven.

Elk model is een stukje vakwerk, ontworpen op maat van jouw oor. Zo worden je hoortoestellen even uniek als jij en zitten ze comfortabel de hele dag door.

Image

Achter het oor 

Achter het oor toestellen worden achter het oor gedragen. Dit wordt het meeste gebruikt. De Pro 4 is het eerste oplaadbare hoortoestel mét de meest geavanceerde technologie binnenin.

Het besturingssysteem analyseert de geluidsomgeving razendsnel en stelt jouw hoortoestellen bij indien nodig. Je hoeft enkel jouw hoortoestellen in te schakelen; de rest gebeurt volautomatisch.

Boek je afspraak en start je proefperiode

Hoor je niet alles even goed meer? Test gratis je gehoor en probeer je hooroplossing één maand uit bij je thuis – volledig vrijblijvend.

Bel ons op 09 377 18 79 of boek je afspraak via onderstaande knop.

Boek een afspraak

Stappenplan

Voorschrift NKO

Is er sprake van gehoorverlies, dan raden we je aan om langs te gaan bij een NKO-arts. De NKO-arts doet de nodige hoortesten en bepaalt de oorzaak van jouw gehoorverlies. Met het voorschrift van de NKO-arts ga je vervolgens opnieuw langs bij de audioloog om samen een oplossing op maat te vinden.

Image

Tussenkomst mutualiteit

Neemt je ziekenfonds een deel van het bedrag van je hoortoestellen voor zijn rekening? Optiek Demeester regelt dit voor jou.

Blijf genieten ook na de aankoop van je hoortoestellen dankzij onze gratis naservice

Boek een gratis hoortest

Hoor je niet alles even goed meer? Test gratis je gehoor en probeer je hooroplossing één maand uit bij je thuis - volledig vrijblijvend!

Boek een afspraak
Timothy Demeester overhandigt de nieuwe aankoop van een klant in een Demeester tas