Al 45 jaar volledig oor & oog voor jou

Deze 'over ons' gaat eigenlijk over jou. Want jij bent al 45 jaar de reden waarom wij zó graag doen wat we doen.

Image

"Ons geheim? Met plezier en vakmanschap de juiste keuzes maken!"

Timothy Demeester

Ontmoet het team

Image
Timothy

OPTOMETRIST, OPTICIEN-CONTACTLENSSPECIALIST

Ontmoet Timothy, tweede generatie en bevlogen zaakvoerder. Met meer dan 19 jaar ervaring, laat hij je goed zien én er goed uitzien.

Image
Jessica

AUDIOLOOG, OPTOMETRIST, OPTICIEN-CONTACTLENSSPECIALIST

Jessica is een veelzijdig iemand. Zowel voor een goed gehoor als voor een goed zicht kan je rekenen op haar expertise, steeds met de glimlach.

Image
Dagmar

ORTHOPTIST, OPTOMETRIST, OPTICIEN-CONTACTLENSSPECIALIST

Dagmar is een ervaringsdeskundige met een passie voor het helpen van mensen om beter te zien. Expert in het aanmeten van brillen en contactlenzen.

OOG

Waar het voor ons om draait? Jou opnieuw laten genieten van een scherp zicht. Die WOW-factor op je gezicht zien als je jouw bril komt afhalen. Je zien stralen in de spiegel met je nieuwe contactlenzen.
Maak een afspraak
Uitkiezen van passende monturen voor klant door opticien
Jou verrassen met originele, kwaliteitsvolle monturen, daar houden we van. Of om je het verhaal achter je bril te vertellen en de passie van de designer met jou te delen. Samen passen, raad geven en genieten als jij de perfecte bril-match gevonden hebt: daar gaat het om.
Apparatuur meet ogen vrouw begeleid door Timothy Demeester
We begeleiden je met plezier bij het opmeten van je ogen. We houden van je verwonderde reactie als je de nieuwste meettechnieken ervaart. En meten alles wat nodig is om de voor jou perfecte bril of contactlenzen op maat te maken.
Image
In ons atelier komt ons vakmanschap pas écht tot volle uiting. Hier plaatsen we de glazen in het montuur, met jou in gedachten. Nu is het héél dichtbij: binnenkort schitter jij met je nieuwe bril!
Timothy Demeester overhandigt de nieuwe aankoop van een klant in een Demeester tas
En zelfs lang na de aankoop blijft het om jou draaien. We blijven dan ook altijd voor je klaarstaan. Spring dus nog eens binnen om je montuur te laten bijstellen. Of deel de complimentjes die je ontving met je nieuwe bril!

OOR

Als jij geniet van het plezier van een goed gehoor, dan genieten wij met je mee. Samen schrijven we een nieuw verhaal. Eentje dat draait om jou, je partner, je naasten én je audioloog.

Maak een afspraak
Elkaar leren kennen om hoortoestellen aan te passen
We leren elkaar beter kennen, want het gaat om méér dan elkaar verstaan: het is elkaar begrijpen. Samen passen we je hoortoestellen aan jouw leven aan. Stap voor stap.
Samen bepalen we je hoorprofiel aan de hand van een hoortest
De vooruitgang die jij ervaart met je gehoor, die geeft ons voldoening. Als we horen dat je opnieuw voluit geniet van dat wekelijkse babbeltje op de markt, of van je favoriete tv-programma zonder dat het volume op maximaal moet.
Blijf genieten ook na de aankoop van je hoortoestellen dankzij onze gratis naservice
We blijven met de glimlach schrijven aan jouw verhaal. Want sommige situaties zijn wat uitdagender en vragen om bijsturing van je hoortoestel. En ook als je gehoor achteruit gaat, zetten wij je hoortoestellen met plezier weer op punt. Want je weet natuurlijk: wij kennen je gehoor ondertussen door en door.

DEMEESTER: 45 jaar jong

Bij DEMEESTER houden we van onze stad. Door een veelzijdig, verrassend en hoogwaardig assortiment samen te stellen, hoeven onze klanten niet naar de grootstad te trekken.

Dat kunnen we alleen maar doen omdat jij er telkens weer voor kiest om lokaal te shoppen. Maar ook omdat ons getalenteerde team elke dag het beste van zichzelf geeft.

Aan jullie allemaal: bedankt. Het doet ons ontzettend veel plezier om jullie telkens weer te mogen verwelkomen.

Jessica & Timothy - de gepassioneerde coaches van team oor & oog DEMEESTER

Klant bij Demeester wandelt buiten met een tote van de winkel