Merk in de kijker: Lindberg

Oorsprong

Lindberg bestaat sinds 1986 en is gevestigd in Denemarken. De unieke ontwerpen worden gecreëerd door architect Henrik Lindberg en zijn vader, in samenwerking met optometrist Poul-Jørn Lindberg. Zo krijgen ze een uniek kruispunt tussen architectonisch ontwerp en comfort op het gebied van brillen.

Kenmerken

Comfort

Door de materiaal keuze van titanium, goud, platina, buffelhoorn en diamanten zijn de monturen van Lindberg ultra licht en bieden ze een groot draagcomfort. Deze materialen hebben ook als voordeel dat ze heel sterk zijn.

Geen schroeven of scharnieren

Met een zeer gespecialiseerd team dat zich inzet voor het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde technieken, is elk LINDBERG- brilmontuur ultralicht en geconstrueerd zonder schroeven of scharnieren. Dit maakt de brilmonturen zeer stevig, er is geen las punt aanwezig die kan breken.

Minimalistisch

Lindberg brillen zijn voor de verfijnde minimalist, die onberispelijk design en kwaliteit boven alles stelt. Elk frame is een statement over esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap.

Kom de collectie bekijken!

Maak nu jouw afspraak en dan tonen wij met plezier de collectie van Lindberg aan jou.