Image

OoG

Persoonlijk briladvies

De perfecte bril voor ieder (ge)zicht daarvoor moet jij bij Demeester zijn. Samen kiezen we de bril die past bij jouw look en levensstijl. Een bril met een optimaal draagcomfort en die jou de juiste kijkoplossing biedt.

Image

Brillenmode op jouw maat

Image

Stijladvies

Wereldbekende merken of frisse, nieuwe designers? Al onze brillen blinken uit in kwaliteit en originaliteit. Samen kiezen we de bril die perfect bij je past. De vorm van je gezicht, de stand van je ogen, je houding en uitstraling... Alles wordt geanalyseerd.

Daarna word je verrast door een geweldige selectie aan monturen. Passen, proberen én verliefd worden maar!

Image

Draagcomfort

Een montuur kiezen gaat verder dan het design. We kijken ook naar de eigenschappen van een bril: het materiaal van de monturen, het type neussteuntjes, de lengte en pasvorm van de oortjes, het gewicht van de bril, …

Samen bekijken we de verschillende opties en kiezen we de bril die 100% bij jou past.

Kijkoplossingen op maat

Er bestaat een uitgebreide waaier aan brillen, elk voor een specifieke toepassing. We garanderen je maximaal comfort en een scherpe kijk op de wereld, op elk moment.

Ontdek meer
Image

Waarom kiezen voor een echte Demeester?

Perfecte stijlmatch

Wereldbekende merken of frisse, nieuwe designers? Al onze brillen blinken uit in kwaliteit en originaliteit. Samen vinden we de bril die jouw look hélemaal op punt zet.

Ideaal draagcomfort

Een montuur kiezen gaat verder dan het design. We kijken ook naar de eigenschappen van een bril. Wat vind jij belangrijk? Samen kiezen we de bril die 100% bij jou past.

Breed aanbod in brillen(glazen)

Er bestaat een uitgebreide waaier aan brillen, elk voor een specifieke toepassing. We garanderen je maximaal comfort en een scherpe kijk op de wereld, op elk moment.

Altijd gerust, dat zie je zo

De kwaliteit van onze brillen mag gezien worden. Gaat er toch iets mis? Geen zorgen, je kan altijd rekenen op onze uitgebreide garantie én onze expertise.

Een tiptop onderhouden bril

We geven je bril regelmatig een poets- of onderhoudsbeurt. Zo blijf je op elk moment scherp zien en verleng je de levensduur van glas en montuur.

Jouw extra voordeel

Krijg 50% korting op je extra paar brillenglazen !

Ontdek meer
Timothy Demeester overhandigt de nieuwe aankoop van een klant in een Demeester tas

Laatste trends en nieuws items

Ontdek onze merken

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage