Image

OoR

Hoorapparaten

Goed horen lijkt vanzelfsprekend, net als een goede gezondheid. We staan er niet bij stil, tot we op een dag vaststellen dat ons gehoor erop achteruitgaat.

Deelnemen aan gesprekken kost meer moeite, pointes gaan verloren, muziek verliest haar charme… Het gaat om kleine dingen, die vaak onbelangrijk lijken, maar samen wel een impact hebben op uw levenskwaliteit.

Image

Word begeleid in je keuze

Dit scenario hoeft niet het jouwe te zijn. Er bestaan vandaag immers oplossingen die gehoorproblemen doeltreffend verhelpen. Oplossingen op jouw maat. Samen met jou gaan we op zoek naar die gepaste oplossing.

Maak een afspraak

Onze oplossingen voor jouw gehoor

Image

Gehooroplossingen

Heb je het gevoel dat je niet meer alles hoort en verstaat? Of heb je al gehoorproblemen gehad? Wij maken alle oren blij. Bij Lapperre vindt iedereen een hooroplossing die perfect bij hem of haar past. Ontdek via onderstaande button de gehooroplossingen. 

Ontdek het aanbod
Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Lawaai kan definitief gehoorverlies tot gevolg hebben. Om je oren in topvorm te houden, denk je er dus best aan om gehoorbescherming te dragen. Ontdek via onderstaande button de soorten gehoorbescherming. 

Ontdek het aanbod

"Ik kan terug genieten van de zondagen met mijn familie" - Lisa

“Mijn familie betekent zoveel voor mij. Elke zondag komen ze langs en kook ik voor hen. Voor mij het hoogtepunt van de week!

Langzamerhand merkte ik wel dat ik het moeilijk kreeg om te verstaan in lawaaierige omgevingen, zoals onze zondagse afspraken. Ik begon me meer en meer terug te trekken in de keuken en keek op tegen onze familiebijeenkomsten. Zo kon het niet verder. Ik zette de stap. Nu ik hoortoestellen heb, ben ik helemaal terug mijn oude ik.”

Dame met hoorapparaten

Ons aanbod voor jouw gehoor met gratis proefperiode

In het oor hoorapparaat

In het oor

Wil je zorgeloos luisteren, zonder de aandacht te vestigen op je hoortoestellen? Dan zijn onze op maat gemaakte in-het-oor-toestellen jou op het lijf geschreven. Ze worden diep in je gehoorgang geplaatst. Elk model is een stukje vakwerk, ontworpen op maat van jouw oor. Zo worden je hoortoestellen even uniek als jij en zitten ze comfortabel de hele dag door.

Image

Achter het oor

Achter het oor toestellen worden achter het oor gedragen. Dit wordt het meeste gebruikt. De Pro 4, is het eerste oplaadbare hoortoestel mét de meest geavanceerde technologie binnenin. Het besturingssysteem analyseert de geluidsomgeving razendsnel en stelt jouw hoortoestellen bij indien nodig. Je hoeft enkel jouw hoortoestellen in te schakelen; de rest gebeurt volautomatisch.

Lapperre hoorcentrum

Onze audiologen nemen alle tijd om jou verhaal te leren kennen. Zij luisteren naar je en begeleiden je stap voor stap naar een goed gehoor.

Boek een afspraak

Waarom kiezen voor een echte Demeester?

Perfecte stijlmatch

Wereldbekende merken of frisse, nieuwe designers? Al onze brillen blinken uit in kwaliteit en originaliteit. Samen vinden we de bril die jouw look hélemaal op punt zet.

Ideaal draagcomfort

Een montuur kiezen gaat verder dan het design. We kijken ook naar de eigenschappen van een bril. Wat vind jij belangrijk? Samen kiezen we de bril die 100% bij jou past.

Breed aanbod in brillen(glazen)

Er bestaat een uitgebreide waaier aan brillen, elk voor een specifieke toepassing. We garanderen je maximaal comfort en een scherpe kijk op de wereld, op elk moment.

Altijd gerust, dat zie je zo

De kwaliteit van onze brillen mag gezien worden. Gaat er toch iets mis? Geen zorgen, je kan altijd rekenen op onze uitgebreide garantie én onze expertise.

Een tiptop onderhouden bril

We geven je bril regelmatig een poets- of onderhoudsbeurt. Zo blijf je op elk moment scherp zien en verleng je de levensduur van glas en montuur.

Laatste trends en nieuws items

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage