Image

OoG

Oogmeting

Je kan bij ons terecht voor een professionele oogmeting. Ons team van optometristen meten je ogen zeer nauwkeurig op met de nieuwste apparatuur en jarenlange ervaring.

Bovendien is de meting gratis bij aankoop van een nieuwe bril of brilglazen én geniet je van onze tevredenheidsgarantie. Bij onregelmatigheden word je steeds doorverwezen naar de oogarts.

Oogmeting
AVA oogmeting

Hypernauwkeurige oogmeting

Bij het opmeten van je ideale bril maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, waaronder de Visioffice X® meetzuil.

Hierbij worden, voor de klant nauwelijks merkbaar, talrijke parameters verzameld die noodzakelijk zijn voor het maken van de meest gepersonaliseerde brillenglazen.

Visioffice X

Gegarandeerd kijkcomfort

Je brillenglazen worden geproduceerd met de exacte sterkte die door ons werd opgemeten - tot op 0,01D nauwkeurig.

Met de AVA (Advanced Vision Accuracy) apparatuur kunnen we ter plaatse het verschil tussen je oude en je nieuwe bril simuleren, waarbij je meteen het verschil zult zien.

Vakmanschap

Vakmanschap in eigen atelier

We beschikken over een eigen atelier met de meest geavanceerde apparatuur. Hier worden de glazen opgemeten en vervolgens minitieus geslepen en in het montuur geplaatst.

Aanpassingen of herstellingen worden door onze vakmensen snel en volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Bovendien zijn kleine herstellingen, het vervangen van de neuspads en het afstellen van het montuur voor de perfecte pasvorm steeds gratis.

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage