Uitkijken naar allemaal nieuwe mogelijkheden

Op deze pagina ontwikkelen en experimeteren we met nieuwe elementen die we later kunnen implementeren.

Najaar Theo

Ontdek ons aanbod

Image

Brillen

Vernieuwende brillen aanbieden, die opvallen door hun design, originaliteit én kwaliteit.

Meer informatie
Image

Zonnebrillen

Geniet van 100% UV-bescherming tijdens het autorijden of wanneer je naar de terrasjes trekt.

Meer informatie
Image

Kinderbrillen

Spelen of ravotten? Dat kan allebei, want onze kinderbrillen kunnen gerust tegen een stootje.

Meer informatie

"Ik kan terug genieten van de zondagen met mijn familie" - Lisa

“Mijn familie betekent zoveel voor mij. Elke zondag komen ze langs en kook ik voor hen. Voor mij het hoogtepunt van de week!

Langzamerhand merkte ik wel dat ik het moeilijk kreeg om te verstaan in lawaaierige omgevingen, zoals onze zondagse afspraken. Ik begon me meer en meer terug te trekken in de keuken en keek op tegen onze familiebijeenkomsten. Zo kon het niet verder. Ik zette de stap. Nu ik hoortoestellen heb, ben ik helemaal terug mijn oude ik.”

Image

Laatste trends en nieuws items

Waarom kiezen voor een echte Demeester?

Perfecte stijlmatch

Wereldbekende merken of frisse, nieuwe designers? Al onze brillen blinken uit in kwaliteit en originaliteit. Samen vinden we de bril die jouw look hélemaal op punt zet.

Ideaal draagcomfort

Een montuur kiezen gaat verder dan het design. We kijken ook naar de eigenschappen van een bril. Wat vind jij belangrijk? Samen kiezen we de bril die 100% bij jou past.

Breed aanbod in brillen(glazen)

Er bestaat een uitgebreide waaier aan brillen, elk voor een specifieke toepassing. We garanderen je maximaal comfort en een scherpe kijk op de wereld, op elk moment.

Altijd gerust, dat zie je zo

De kwaliteit van onze brillen mag gezien worden. Gaat er toch iets mis? Geen zorgen, je kan altijd rekenen op onze uitgebreide garantie én onze expertise.

Een tiptop onderhouden bril

We geven je bril regelmatig een poets- of onderhoudsbeurt. Zo blijf je op elk moment scherp zien en verleng je de levensduur van glas en montuur.

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage