Image

OoG

Kijkoplossingen op maat

Er bestaat een uitgebreide waaier aan brillen, elk voor een specifieke toepassing. We garanderen je maximaal comfort en een scherpe kijk op de wereld, op elk moment.

Heb je vragen of zoek je een specifieke oplossing? Kom gerust langs, we vertellen je alles over de verschillende mogelijkheden.

Boek een afspraak
Kijkoplossingen
Image

Vertebril

Enkelvoudige glazen die je ver zicht verbeteren? Zo zie je het leven weer scherp! Met de nieuwste generatie glazen vermindert de vermoeidheid van je ogen bij schermgebruik.

Leesbril

Leesbril

Een goede leesbril verbetert elk oog apart én heeft een middelpunt op maat van je ogen. Zo kan jij je lekker weer verdiepen in dat spannende boek of kruiswoordraadsel in de krant.

Image

Multifocale bril

Met een multifocale bril kijk je scherp, zowel dichtbij als in de verte dankzij 3 aparte zones (ver, dichtbij en tussenin). Deze brillen zijn maatwerk en moeten perfect op jou afgestemd worden.

Image

Zonnebril

Een stralend zonnetje en een stijlvolle zonnebril op je neus: is er een leuker gevoel? De glazen op sterkte bieden je 100% bescherming tegen UV-stralen, schittering en fel zonlicht.

Kinderbril

Kinderbril

Je kind moet zich goed voelen met zijn of haar nieuwe bril. En een hip montuurtje met leuke kleuren en vormen zorgen daarvoor. Spelen of ravotten kan allebei, want onze kinderbrillen kunnen tegen een stootje én je kan rekenen op onze service na verkoop bij problemen.

Image

Computer- of bureaubril

Comfortabel werken begint met de juiste bril. Die moet immers afgestemd zijn op jouw werkafstand met een breed gezichtsveld voor dichtbij en tussenin. De juiste glazen verzekeren je van een natuurlijke hoofd- en nekhouding.

Image

Bril voor autorijden

Wanneer je de baan opgaat, wil je veilig en ontspannen achter het stuur zitten. Wissel moeiteloos af tussen ver en dichtbij zien. En hou altijd een helder zicht op je dashboard, GPS én de rijbaan. Zo bereik je jouw bestemming snel en zonder zorgen.

Image

Sportbril

Verbeter je zicht én je prestaties terwijl je jouw ogen maximaal beschermt tijdens het sporten. De lichtgewichtmonturen van je sportbril en de gebogen glazen sluiten mooi aan, waardoor je geniet van een panoramisch zicht.

Veiligheidsbril

Veiligheidsbril

Een goed zicht is cruciaal bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Bescherm je ogen en voorkom schade aan je bril met een veiligheidsbril op sterkte. Je brengt elke klus tot een goed einde, in alle zekerheid.

Kom langs in onze winkel

In onze unieke concept store ontdek je de meest toonaangevende collecties. Laat je vrijblijvend adviseren over de beste zicht- en gehooroplossingen.

Maak een afspraak
ImageImage