Je opticien helpt: de knapste brillen voor bij die warme trui

Warme Truiendag: het is écht een dingetje. Mensen halen hun dikste trui uit de kast, om de thermostaat van de verwarming een graadje lager te kunnen zetten. Een nobel doel. Maar aangezien dikke warme truien zo’n eyecatchers zijn, kan je je afvragen: welke bril past dáár in hemelsnaam bij!? 

Wel, we helpen je een eindje op weg. Want elke mooie warme trui, verdient een nóg mooiere trendy bril, toch? Doe hieronder dus wat inspiratie op voor wanneer het weer opnieuw smeekt om een lekker warme trui.

Warme trui en bril: kom combineren in de brillenwinkel!

1. De sportieve warme trui

Race je op de latten de flanken van de berg af? Dan kies je natuurlijk voor een aangepaste sportbril – dat spreekt voor zich. 

Maar ook voor winterse fietstochten, schaatsuitjes met het gezin of lange looptochten in de winterzon is een aangepaste sportbril een goed idee. Ze zijn er in alle vormen en formaten. Er is er vast eentje dat perfect bij jouw stijl past! Nog een goed bewaard geheim: voor de stevige sporters zijn contactlenzen altijd een goed idee!

2. Heerlijk Netflixen-warme trui

Dé prioriteit: comfort. Kies voor een stevig montuurtje, dat gezapig op je neusbeen rust en nooit te zwaar aanvoelt. Eentje met grote glazen, zodat je geen moment van je favoriete serie hoeft te missen.

3. Digitaal-aan-het-werk-warme trui

Of je nu op kantoor bent met collega’s of jezelf klaarstoomt voor een digitale meeting: een warme trui op het werk vraagt een modieuze bril erbij. Kies bijvoorbeeld eens voor een licht montuurtje, eventueel iets hoekig – of net helemaal rond. Een echte blikvanger die subtiel de aandacht naar je gezicht trekt, maar toch niet te erg in het oog springt. Dat zorgt voor een stijlvolle, zachte uitstraling die je warme trui perfect ondersteunt!

4. De familiefeest-warmetrui

Op bezoek bij tantes en nonkels die de verwarming nét iets te laag zetten? Schiet je mooiste warme trui aan en zet je familiefeest-bril op. Niet té creatief, maar ook niet saai. Een stevig montuur dat niet te erg uit de band springt maar toch bijzonder modieus is. Eentje voor de tantes en nonkels, quoi! Een montuur waar iedereen van houdt.

5. De lekker-ontspannen-in-bed-warme trui

Een zalig dagje niksen, met een goed boek – en misschien een onvoorzien dutje tussendoor? Wel, dan is een stevige leesbril een ideetje. Maar misschien kies je toch best voor een oerdegelijk paar lenzen? Zo blijf je de letters op het papier steeds scherp zien. En hoef je niet bang te zijn om in slaap te vallen en op je bril te rollen. Veilig, functioneel én comfortabel: meer moet dat niet zijn.

Nieuwe bril nodig? Kom eens langs!

Warme trui of zomers marcelleke: in elk seizoen en voor elke outfit heeft jouw opticien de juiste bril (of contactlenzen!) in huis. Kom zeker ons assortiment eens ontdekken!