AVA: De nauwkeurigste oogmeting ooit!

Dankzij ons allernieuwste toestel met AVA-technologie worden uw ogen met grensverleggende precisie gemeten tot op 0.01 dioptrie nauwkeurig. 

Waarom kiezen voor een AVA™ oogmeting?

Al jaren worden de ogen gemeten op een kwart van een dioptrie (D). Deze stappen van 0.25 dioptrie voldoen aan de huidige normen, maar beperken de nauwkeurigheid die corrigerende brillenglazen kunnen bieden.

95% van de bevolking heeft een gevoeliger zicht dan de standaard stap van 0,25 dioptrie. Dit is de reden waarom Essilor AVA ™ – Advanced Vision Accuracy- heeft ontwikkeld, de revolutie in nauwkeurig zicht tot 0.01 dioptrie nauwkeurig.

Welk verschil maakt AVA™ voor u?

  • Een preciezer oogonderzoek dat resulteert in ultiem nauwkeurig zicht.
  • Vergelijk tijdens de oogmeting de kijkervaring van een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, zodat u in een realistische situatie direct ziet wat de precisie van AVA-technologie voor uw ogen kan betekenen.
  • Optimale kijkprecisie en scherpte geïntegreerd in uw Essilor brillenglazen, zodat u elke dag kunt genieten van wat u graag doet.

Maak nu je afspraak voor een oogmeting

Kom langs in onze winkel voor een professionele oogmeting. Bovendien is de meting gratis bij aankoop van een nieuwe bril of brillenglazen én geniet je van onze tevredenheidsgarantie. Bij onregelmatigheden wordt je steeds doorverwezen naar de oogarts.